Εκκενώσεις βόθρων

24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

     ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
6989 79 79 79
www.ekkenoseisvothron.gr/www.ekkenoseisvothron.gr/www.ekkenoseisvothron.gr/
www.ekkenoseisvothron.gr/

Μεταφορά λυμάτων

Η μεταφορά λυμάτων όπως και οι εκκενώσεις βόθρων και οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι μία από τις πιο απαραίτητες εργασίες για την απαλλαγή από τις τοξικές ουσίες που επιβαρύνουν το περιβάλλον ή από τις εστίες μόλυνσης που δημιουργούνται σε ακάθαρτους χώρους. Λύματα είναι τα υγρά απόβλητα των κατοικιών (οικιακά λύματα) ή αυτά που προέρχονται από τις συνηθισμένες δραστηριότητες των πόλεων, π.χ. από νοσοκομεία, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια κλπ. (αστικά λύματα) ή από τις βιομηχανίες. Υγρά αστικά λύματα ονομάζονται τα αστικά βοθρολύματα στα οποία περιέχονται μεγάλες ποσότητες αποβλήτων από βιομηχανικές δραστηριότητες. Για την μεταφορά λυμάτων που περιέχουν τοξικές ουσίες στους χώρους όπου γίνεται η επεξεργασία τους χρησιμοποιούνται βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς λυμάτων.

Η μεταφορά των λυμάτων πρέπει γίνεται με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα. Η εταιρεία μας διαθέτει τα μέσα για την διενέργεια των μεταφορών αυτών με ασφάλεια.

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των μεταφορών λυμάτων, εκκένωσης βόθρων (άδειασμα βόθρου) και απόφραξης αποχετεύσεων σε κατοικίες, εργοστάσια, γραφεία και καταστήματα εδώ και πολλά χρόνια, γι αυτό και έχουμε μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία. Για τη μεταφορά λυμάτων χρησιμοποιούμε βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών και χωρητικότητας και κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργεία. Εξυπηρετούμε κυρίως πλυντήρια αυτοκινήτων, σκάφη, νοσοκομεία, μαρμαράδικα, εργοστάσια κλπ.

Οι πελάτες μας εγγυώνται για την αξιοπιστία της εταιρείας μας αλλά και για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια με την οποία γίνονται οι εργασίες στις μεταφορές λυμάτων.

Για τις εργασίες εκκένωσης βόθρολυμάτων και απόφραξης αποχετεύσεων διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως αντλίες υψηλής απόδοσης, μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού και αποφρακτικά. Για την μεταφορά λυμάτων χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών και κυβισμού. Έτσι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε οποιοδήποτε χώρο.

Μας εμπιστεύονται εκατοντάδες πελάτες μας σε όλες τις περιοχές της Αττικής εδώ και πολλά χρόνια. Με ένα τηλεφώνημα, οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, ερχόμαστε στο χώρο σας άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για οποιοδήποτε πρόβλημα μεταφοράς λυμάτων, εκκένωσης βόθρου ή απόφραξης αποχετεύσεων σε πολύ χαμηλές τιμές.